Kommende tips

Navn på løb
Klampenbort Galopbane
15. februar 2023
Læs mere her

Her kan du læse en masse om løbet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis.


Kort info om Solvalla Travbane

Solvalla er Nordens største arena for travsport og ligger i Bromma i det nordlige Stockholm. Travbanen har plads til 35 000 gæster og arrangerer hvert år Elitloppet, et af verdens største travløb. På anlægget arrangeres også mange events, messer og konferencer. Solvalla drives af den ideelle forening Stockholms Travsällskap.

Solvalla er skabt under snart 100 års konkurrence til et af verdens mest kendte og respekterede brand inden for travsporten. I en afstemning blandt hestesportsjournalister fra størstedelen af verden kåret som verdens bedste bane.

Solvalla blev indviet i 1927. På premiere dagen den 31. juli blev der kørt syv løb, et for koldblod, tre for varmblod og lige så mange for koldblod. Vinderen af koldblod løbet blev Prins af Balder, som vandt en stor gevinst i kampen mod den store favorit Hjördis. Prinsen af Balder vandt to løb og vandt 1600 kroner.