Kommende tips

Navn på løb
Klampenbort Galopbane
15. februar 2023
Læs mere her

Her kan du læse en masse om løbet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis.


V75 Tips

V75 er vores absolutte favorit. Vores V75 tips bygger på grundige analyser af heste, kuske og løbsafviklingen, Efter mange års erfaring med V75 og trav, har vi både den tilstrækkelige viden og feeling. Vi har kigget løbsvideoer igennem, hvorfor vores V75 tips altid bygger på grundig viden i hestenes seneste præstationer. Vi spiller for de store penge, og vi er aldrig blege for at gå planken ud i jagten på topgevinsterne. Få den tilstrækkelige og vigtige viden på V75 i dag og køb vores tips.

Engang imellem lægger vi også gratis v75 tips ud. De gratis V75 tips kan du finde ved lejlighed her: Gratis Travtips

V75 tips til om søndagen?

For et par år begyndte de i Sverige at køre V75 om søndagen også. Dette ved navn “V75 Grand Slam”. Forskellen på V75 om lørdagen og V75 Grand Slam om søndagen er, at rækkeprisen er 1 krone i stedet for 50 øre. Det gør – rent matematisk – også spillet ekstra svært at ramme, da du som ofte behøver en blank mere, hvis ikke indsatsen skal stikke af.

Som oftest leverer vi ikke V75 tips til søndagen. Det gør vi ikke af den simple årsag, at vi holder vores fokus på tips til V75 om lørdagen. Det er her, vi bruger vores tid, og hvis vi skulle bruge tid på tips til v75 om søndagen, så ville vores kvaliteten falde til de “rigtige” V75 omgange om lørdagen. Desuden mener vi, det er lidt en skam, at man “udvander” v75 som fest. Det er noget, som folk samles om i stuerne og på banenerne, men hvis de også kan spille V75 om søndagen, spares de måske tid og penge om lørdagen.

Når det er sagt, så forsøger vi naturligvis at udarbejde V75 til om søndagen på storløbsdagene som eksempelvis Copenhagen Cup og Travderby i Danmark, hvor V75 køres om søndagen. Det samme gælder til Elitloppet, Oslo Grand Prix og andre storløb.

Hvor mange blanke kører vi med i vores tips til v75?

Det afhænger naturligvis af, hvordan omgangen ser ud. Som oftest kører vi med 2 blanke per system, og aldrig uden blanke. Det gøre vi naturligvis for at holde systemerne på et betaligt niveau. Og desuden fordi matematikken siger, at favoritten vinder i minimum 2 afdelinger. Dermed ikke sagt, at vi kun kører med favoritten blank. Vi kan sagtens finde på at gå planken ud og vælge en hest, som vi mener har lige så god vinderchance som de andre i løbet, men som måske er krydset på langt færre kuponer. 

Hvor mange blanke, vi vælger at gå med, afhænger også af, hvor stor gevinsten ser ud til at kunne blive, hvordan konkurrencen er indbyrdes i løbene samt hvor store favoritter, der ser ud til at blive. Hvis eksempelvis vi mener, at der kan være god ide i et gardere en kæmpe-favorit, vil systemerne – og hvor mange blanke vi vælger – se anderledes ud, end hvis vi tror stenhårdt på en favorit. Garderer vi to store favoritter, vil vi ofte kun have en blank, fordi værdien i sig selv er høj hvis de store favoritter taber, og vi dermed ikke behøver overraskelser i de andre løb. I det tilfælde vil vi gå snævert i de fleste løb.

Det hele afhænger af matematikken og hvordan vi mener, vi kan bygge den højeste vinderchance ud fra de omstændigheder, som V75 omgangen giver os. Også ift. hvor mange heste, som skal til, for at ”lukke en afdeling”. Er der et løb med ”kun 2 heste med vinderchance”, kan de matematisk godt give mening at vælge begge, i stedet for at tage en chance og blanke den ene.

Hvordan bygger vi vores V75 system?

Hvordan vores V75 tips tager sig ud, og hvilket system vi kører med, varierer meget fra omgang til omgang. Vi kører både med matematiske systemer, men vi bygger også vores V75 på systemer baseret på udgangsheste, således at der V75 systemer skrives ud på flere kuponer. Oftest udarbejdes vores V75 tips faktisk baseret på udgangsheste. Det skyldes, at vi med udgangsheste får råd til flere heste i de forskellige afdelinger. Desuden så skyldes det, at vi tror meget på matematikken og fakta. Og den siger, at i en omgang ofte rammer 3-4 af vores A-heste, men sommetider er det tilfældigt – og hvordan heldet rammer – i hvilke afdelinger, det er.

Ved at opbygge V75 systemerne på udgangsheste, hvor vi blanker A-heste i forskellige afdelinger, har vi således matematikken i ryggen som fundament for gevinst.

Eksempler på V75 travtips kan være:

V75 System baseret på udgangsheste

 1. 1 Hest
 2. 1 Hest (her blanker vi, mens vi garderer på den anden kupon)
 3. 4 heste
 4. 4 heste
 5. 4 heste
 6. 10 heste (Her garderer vi, men blanker på den anden kupon)
 7. 10 heste
 1. 1 Hest
 2. 4 Heste (Her garderer vi, men blanker på den anden kupon)
 3. 4 heste
 4. 4 heste
 5. 4 heste
 6. 1 heste (her blanker vi, mens vi garderer på den anden kupon)
 7. 10 heste

Matematisk V75 system

 1. 1 Hest
 2. 1 Hest (her blanker vi, mens vi garderer på den anden kupon)
 3. 4 heste
 4. 4 heste
 5. 4 heste
 6. 10 heste (Her garderer vi, men blanker på den anden kupon)
 7. 10 heste

Hvad koster vores V75 Tips

Vi bruger meget tid på vores analysearbejde. Derfor tager vi også betaling for vores tips. I al fairness mener vi også, de er bedre – og giver dig større gevinstchance –end andre sider, som tilbyder gratis travtips. Disse sider – samt tips i aviserne – er tilgængelige for alle. Alene af den grund, mindskes værdien, fordi oddsne bliver lavere, jo flere der ser tipsene.

Vi har sat en pris på 129 kroner for vores V75 tips, som vi mener er fair ift. det analysearbejde og den tid, vi lægger i det. Vi bruger mange timer på at gennemse tidligere travløb, indhente informationer fra kuske og trænere. Derfor tager vi betaling.

Hvor ofte vinder vi på V75?

Vi kan ikke garantere gevinster på din næste V75 kupon. Men vi kan garantere, at du er bedre stillet end uden vores tips. Fordi vi kommer med analyse og viden om V75 løbene, som du ikke selv nødvendigvis har.

Men som med alt andet spil, så skal der også held til. Baseret på vores erfaringer, kan vi se, at vi laver rigtige penge på vores V75 de sidste par år, men det er ikke muligt for os at sige, at i fremtiden vinder vi X antal gange. Det vi kan sige er, at vi over tid gør det økonomisk interessant at følge vores V75 tips.

Favoritter, luringer og matematik

Vores V75 tips bygger på en kombination af matematik, gevinstmuligheder og vinderchancemaksimering. Vi læner os en del op ad matematikken, hvilket betyder at vi anvender general statistik, når vi bygger vores V75 tips. Vi ved for eksempel, at 2-3 favoritter normalt vinder i V75, men vi ved ikke i hvilke afdelinger, det sker. 

Vi ved også, at cirka fire ud af 10 løb vindes fra spids. Men vi ved ikke, i hvilke løb, det sker. Derfor analyserer vi naturligvis altid spidskampen indgående med henblik på at vide, hvem der har spids efter 500 meter. 

Vi ved også, at der på nogle baner er større chance for bagsporshestene end på andre. Desuden er nogle banner – rent statistisk – mere disponibel over for overraskelser end andre. 

Der er en hel masse faktorer, som gør, at vores V75 tips kan se forskellig ud fra omgang til omgang. Det, som vi forsøger, er, at opbygge hver omgang således, at det rent matematisk giver den højeste gevinstchance. Men dette skal vejes op imod indsatsen samt hvor stor gevinsten kan blive.

Eksempelvis kan der – rent matematisk – være god gevinstchance i at lave følgende system:

 1. 3
 2. 3
 3. 3
 4. 3
 5. 3
 6. 3
 7. 3

Hvor de 3 mest afkrydsede heste i hver afdeling afkrydses. Det er en kupon til godt 1.000 kroner, hvilket er til at betale i de fleste spilleklubber. Men spørgsmålet er, om det giver mening ift. gevinstmulighederne. Lad os eksempelvis antage, at en sådan kupon rammer og at hestenes procenter ser således ud:

 1. 40%
 2. 40%
 3. 20%
 4. 20%
 5. 30%
 6. 10%
 7. 20%

Fordi der trods alt kommer en 10%’er ind, kan en sådan kupon give alt mellem 5.000 og 20.000 for 7 rigtige. Spørgsmålet er så, om det giver mening ift. indsatsen på 1.000 kroner? I vores optik, gør det ikke. Af den simple grund, at det ikke er muligt ”lave den helt store” gevinst på en sådan kupon. I vores optik, er det da bedre at fokusere sit indskud på andre spil, som eksempelvis Dagens Dubbel, hvor din chance for at ramme en kombination til 10 gange er meget større end ved at ramme de 7 afdelinger.

Ovenstående V75 system er dog ikke helt dumt, hvis man i stedet for at køre uden blanke, vælger en lille luring som blank. På den måde får du råd til 3 gange så mange garderinger i et af de andre løb. Så V75-kuponen ville se således ud:

 1. 1
 2. 10
 3. 3
 4. 3
 5. 3
 6. 3
 7. 3

Så koster kuponen stort set det samme som før. Forskellen er her, at hvis du eksempelvis kører en 15 % blank samtidig med, at du nu får råd til 10 garderinger i løb, så har du her muligheden for at ramme den éne overraskelse, som der oftest er i V75 omgangen.

Bemærk, at ovenstående er eksempler. Essensen er, at vores V75 forsøger at ramme optimum mellem vinderchancen, gevinstmulighederne og indsatsen.

Hvor kører de V75 i dag?

Hvert år køres der cirka 70 V75 omgange (Her fraregner vi naturligvis det “normale” V75 spil i Norge) og de køres som oftest om lørdagen. V75 køres normalt i Sverige, men på storløbsdage i Danmark og Norge “låner” man spilformen ud.  Eksempelvis til Dansk Travderby og Copenhagen Cup på Charlottenlunde Travbane og til Oslo Grand Prix på Bjerke Travbane.

I Sverige har de store baner som Jägersro, Åby og Solvalla lidt flere omgange end de mindre baner, men de forsøger at dele ud i alle dele af landet. Om sommeren køres de bedste løb med de bedste heste. her kommer der også deltagere fra udlandet, hvilket specielt ses til V75 omgangene omkring Elitloppet på Solvalla i maj mpned.

Neden for har vi samlet V75 kalenderen for 2023, og vi forsøger at komme med tips til V75 til alle ongange.

V75 Januar 2023

7  Färjestad | Färjestads Jubileumslopp

14  Kalmar

21  Östersund | Sven O Perssons Minne

28  Halmstad

V75 Februar 2023

4  Solvalla | STL-finaler, Bulwarks lopp, Margaretas Tidligere unghesteserie

11  Åby | STL Champions

18  Bergsåker | Bergsåker Winter Trot

25  Romme | American Trot

V75 Marts 2023

4  Örebro

11  Halmstad

18  Momarken (Norge) | Unionskampen, Steinlagers Æresløb

25  Solvalla | STL-finaler, Margaretas tidligere unghesteserie

V75 April 2023

1  Åby

6  Gävle (torsdag) | Påskeægget | Spring Race

  7  Färjestad (fredag) | Prins Carl Philips Jubileumspokal, Breeders’ Crown-kvalifikation| Spring Race

  8  Klosterskogen (Norge) | Spring Race

  9  Romme (söndag) | Paralympiatravet afdeling 1 / Rommeheatet | Spring Race

15  Axevalla | Paralympiatravet afdeling 2

22  Jägersro | Paralympiatravet afdeling 3 (L C Peterson Broddas Minde)

29  Örebro | Orebro Int’l, Paralympiatravet afdeling 4

V75 Maj 2023

6  Åby | Finale i Paralympiatravet, Dronning Silvias Pokal, Kong Gustaf den femte Pokal

7  Vermo (Finland om søndagen) | Finlandia-Ajo

13  Umåker | Guldbjørken, Berth Johanssons Memorial

14  Charlottenlund (Danmark om søndagen) | Copenhagen Cup

20  Gävle | H.K.H. Prins Daniels løb

27  Solvalla | STL-finaler, Sweden Cup, Harper Hanovers lopp

28  Solvalla (söndag) | Elitloppet, Elitkampen

V75 Juni 2023

3  Mantorp | Ina Scots Ære

10  Östersund | Jämtlands Stora Pris

11  Bjerke (Norge om søndagen) | Oslo Grand Prix

17  Boden | Norrbottens Store Pris

25  Kalmar (søndag) | Kalmarsundspokalen

V75 Juli 2023

1  Bergsåker | STL-finaler, E3-finaler

6  Halmstad (torsdag) | Sprintermästaren, Hoppesprinteren

8  Halmstad

  9  Jarlsberg (Norge om søndagen ) | Ulf Thoresen Grand International

15  Årjäng | Årjängs Stora Sprinterløb

22  Axevalla

23  Axevalla (om søndagen) | Hoppemesterskabet

25  Jägersro (om tirsdagen) | Hugo Åbergs Memorial

29  Hagmyren | E.J:s Guldsko

V75 August 2023

5  Rättvik | Ego Boys Minne

6  Dannero (söndag) | Svenskt Koldblodskritierium

12  Åby | Åby Store Pris, STL-finaler

16  Solvalla (onsdag) | Jubileumspokalen, Prix Maharajah, Hoppe-EM

19  Romme | E3-finaler

22  Jägersro (tisdag) | Kvalifikation til Svensk Travderby och Hoppederby

26  Bergsåker | Sundsvall Open Trot

27  Charlottenlund (Danmark om søndagen) | Danskt Travderby

V75 September 2023

2  Jägersro -| Birger Bengtssons Minde

3  Jägersro (söndag) | Svensk Travderby, Hoppederby

  9  Bollnäs | Bollnäsløbet

10  Bjerke (NO, söndag) | Klasseløbsdagen

16  Eskilstuna

23  Färjestad | Unionstravet

30  Åby | Sverigemesterskabet

V75 Oktober 2023

7  Boden

14  Solvalla | STL-finaler, Svensk Travkriterie, Svenskt Travoaks, UET Grand Prix (“Europaderbyet”)

21  Örebro | Svampen

28  Jägersro | Müllers Memorial

V75 November 2023

4  Bjerke (NO) | Axel Jensens Minde

5  Solvalla (söndag) | Semifinaler i Breeders’ Crown

11  Bergsåker

18  Eskilstuna – Finaler i Breeders’ Crown

25  Jägersro – Svensk Opdrætningsløb

V75 December 2023

2  Solvalla | Konung Carl XVI Gustafs Sølvhest, Solvalla Grand Prix

  9  Åby | Legolas Minde

16  Bollnäs | Bengt Ivarsson Minde

23  Mantorp | Winter Burst

25  Umåker (Om mandagen) | Winter Trot Classic | Winter Burst

26  Solvalla (om tirsdagen) | Gert Lindbergs løb, STL-finaler | Winter Burst

27  Momarken (Norge om onsdagen) | Winter Burst

28  Skive (Danmark om torsdagen) | Winter Burst

29  Bjerke (Norge om fredagen) | Winter Burst

30  Gävle | Winter Burst

31  Axevalla (om søndagen) | Sylvesterløbet | Winter Burst

 

Andre populære spilformer

V4 tips

Tips til Dagens Dubbel

V86 tips