Kommende tips

Navn på løb
Klampenbort Galopbane
15. februar 2023
Læs mere her

Her kan du læse en masse om løbet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis.


V64 Tips

V64 til svenske travbaner. Vores V64 tips tager udgangspunkt i grundige analyser samt vores mange års erfaring. Vi har analyseret hestenes seneste præstationer, hvilket giver os et solidt greb om løbene.  Vi spiller for de store penge, og vi er aldrig blege for at gå planken ud i jagten på topgevinsterne. Få den tilstrækkelige og vigtige viden på V64 i dag og køb vores tips.

V64 – god værdi med de rette tips

Sommetider er der faktisk rigtig gode penge at hente i V64 spillene. De køres mandag til torsdag aften på de svenske baner, og en gang imellem kommer gevinsterne op på over en million kroner. Der er naturligvis færre penge på spil end i V75 og V86, men der er enddog mulighed for rigtig gode gevinster alligevel.

Desuden mener vi, at der  ofte kan være rigtig god værdi i V64 omgangene. Grunden til det er, at spillerne generelt har mindre styr på hestenes præstationer end de har på andre spilformer. Eksempelvis på V75, hvor alle fokus rettet mod, ved de fleste ofte rigtig meget om de forskellige løb. Det skyldes den massive af information på diverse sites og aviser. Der er det lidt anderledes på V64.

På v64 er det også muligt at hente info fra diverse medier, men det r slet ikke i samme grad. Desuden er hestene ofte lidt mere ukendte, end de er på andre spilformer. I hvert fald når det kommer til de mindre baner, og specielt for danske spillere. Men svenske spillere har generelt også dårligere styr på V64 omgange i eksempelvis Ørebro, Bergsåker eller Mantorp end de vil have på de store baner som Solvalla, Jägersro og Åby.

Derfor er der ofte risiko for, at favoritterne bliver lige vel store nok. Det skyldes, at “man jo skal have en eller anden blank” og så vælges den, man kender bedst eller har set sidste gang. Men fordi de andre heste ikke har opnået samme kendskabsgrad, behøves det ikke at betyde, at de ikke har en vinderchance.

Derfor er det utroligt vigtigt at have styr på hestenes seneste præstationer – både de kendte og mere ukendte. Og det har vi her på Traveksperten.dk, fordi vi bruger tid med at se videoer af hestenes seneste præsetationer, kuske mm.

Vores systemer til V64

Som med de andre spilformer, spiller vi kun V64, såfremt vi finder god værdi den pågældende V64 omgang. Derfor tilbyder vi heller ikke tips til alle V64 omgange på ugen. Dels fordi, at vi ikke spiller for kaffepenge, dels fordi vi simpelthen ikke har tid til at være på forkant med alle løb hele ugen. Det er der andre sider, som har, og specielt dem som leverer gratis travtips. Vi tror ikke på det, men til gengæld kan vi love, at når du køber V64 tips af Traveksperten.dk, så er det også gennemarbejdet.

Som med alle andre spilformer, så kan vores V64 systemer se forskellige ud fra gang til gang. Oftest spiller vi med 1 blank og med 2 udgangsheste, det vil sige, at vi baserer vores V64 system på to forskellige bonner. Det kunne eksempelvis se således:

Bon 1

V64-1: Blank

V64-2: A hesten Blank (garderes på den anden bon)

V64-3: 3 heste

V64-4: 4 heste

V64-5: 5 heste

V64-6: 10 heste

Indskud: 600

 

Bon 1

V64-1: Blank

V64-2: 5 heste

V64-3: 3 heste

V64-4: 4 heste

V64-5: A hesten blank (garderes på den første bon)

V64-6: 10 heste

Indskud: 600

Således baseres vores V64 tips sig på to bonner med et samlet indskud på 1.200. Der er til gengæld så også muligt for de helst store gevinster og to gevinster, såfremt vi rammer begge A heste.

Det er naturligvis de færreste, der har råd til at spille for 1.200 flere gange om ugen. Derfor anbefaler vi, at du til v-spillene på trav, finder dig nogle, du kan spille sammen med. Du kan naturligvis også købe vores tips med det udgangspunkt, at du barberer din bon ned. Ofte kan der være rigtig fin værdi i V64 også på bonner til 2-300 kroner. Grunden til, at vi hellere spiller få gange for store beløb end “klatspilleri” er, at vi spiller for de store gevinster. Rent matematisk er der naturligvis chance for den store gevinst, jo flere heste, du har på.

Sommetider, igen det varierer fra gang til gang afhængig af den pågældende V64 omgang, kører vi også med 2 blanke på kun 1 bon. da vil vores system kunne se således ud:

V64-1: Blank

V64-2: Blank

V64-3: 3 heste

V64-4: 4 heste

V64-5: 10 heste

V64-6: 10 heste

Indskud: 1.200

Det er naturligvis ikke sådan, at vi på forhånd bestemmer os, hvordan bonne skal se ud. Om vi har 3, 4 eller 10 heste med i en afdeling, afhænger af, hvor mange heste, vi finder værdi i.

Hvornår kører de V64?

I Sverige køres der V64 følgende dage:

Mandag aften

Tirsdag Aften

Torsdag Aften

Fredag aften

I Danmarks køres der stort set aldrig V64.

Andre populære spilformer

V75 tips

V4 Tips

V86 tips