Kommende tips

Navn på løb
Klampenbort Galopbane
15. februar 2023
Læs mere her

Her kan du læse en masse om løbet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis.


V4 Tips

V4 er et fantastisk spil. Det er faktisk muligt at vinde rigtig finde penge, selvom det selvfølgelig også kræver lidt held. Uanset om vores V4 tips bygger på at lave lidt kaffepenge, eller om vi tror på en større gevinst, er det altid med udgangspunkt i grundige analyser af løbene. Køb vores V4 tips i dag og få et forspring på vejen mod gevinsterne.

V4 – det lille hyggespil

Hver eneste kører deres V4. Først og fremmest er V4 i fokus til lunchløbene, som starter klokken 12:20 mandag til torsdag, men det er også muligt at spille V4 til travløbene om aftenen og på V75 dagene om lørdagen. V4 kan spilles i både Danmark, Norge og Sverige. Vi leverer hovedsageligt til tips V4 i Danmark og Sverige.

Her på Traveksperten.dk kalder vi V4 for ”det lille hyggespil” –et spil, vi sommetider leverer V4 tips til. Vi synes, det er meget skægt at spille det, men forhåbninger om de store gevinster gør vi os ikke. Oftest ligger gevinsten mellem et par hundrede kroner og 2.000 kroner. Det er naturligvis værd at tage med, men vi anbefaler, at man overvejer, om V4 er det rette sted at lægge sine penge. Spiller du eksempelvis en bon til 200 kroner, mener vi, at du bør overveje, hvad den sandsynlige gevinst reelt set er. Måske vil du faktisk have større mulighed for gevinst, ved at lægge de 200 kroner på en fræk vinder (som ikke er favorit) i stedet. Rammer du en hest til 5 gange skallerne, får dermed 800 i overskud. Der skal alligevel ”en del” til, for at en V4 gevinst overstiger dette. Der skal normalt set én ”ret stor” overraskelse ind, før en V4 giver over 1.000 kr.

Dermed ikke sagt, at vi aldrig finder værdi i V4. Og derfor tilbyder vi også V4 tips. Vi gør det ikke hver dag, men vi gør det, når vi anser, at der er en reel chance for, at gevinsten kan stige i vejret. Det er muligt, når vi finder det sandsynligt, at minimum én af favoritterne kan falde. Anser vi omgangen for ren favoritløb, springer vi omgangen over. 

V4 tips – hvordan vores systemer kan se ud

Som nævnt ovenover gør vi en objektiv vurdering af, hvor meget den pågældende V4 omgang er værd. Hvilket potentiale som V4 omgangen indeholder. For at vi spiller en V4, skal vi anslår at minimum 1 af favoritterne vil falde. Desuden kan en V4 omgang give god mening, hvis vi har en blank, der stikker lidt ud. 

Vores V4 tips vil naturligvis variere fra gang til gang, men kunne se således ud:

 

V4-1: Blank

V4-2: 4 heste

V4-3: 5 heste

V4-4: Alle 12 (gerne i et løb hvor der er forholdsvis stor favorit med sandsynlighed for fald)

Indskud: 480 kroner (husk 2kr. per række)

 

V4-1: Blank på en ikke-favorit afkrydset på 10%

V4-2: 5 heste

V4-3: 5 heste

V4-4: 5 heste

Indskud: 250 kroner (husk 2kr. per række)

 

Gangebon

V4-1: Blank 

V4-2: Blank

V4-3: 2 heste

V4-4: 2 heste

Indskud: 50 kroner per række = 200 kroner. Således mulighed for V4 gevinst gange 25.

Ovenstående V4 tips er naturligvis blot eksempler. Men fælles for eksemplerne er, at vi ikke spiller for små gevinster. Dermed ikke sagt, at V4 ikke skal spilles, selvom det ligner en favorit betonet omgang. Så længe du er klar over, at maksimal gevinsten er på et par hundrede. Det er en fin gevinst, men vores holdning er, at det så er bedre at lægge sine penge på en vinder eller plads i stedet.

Hvad er prisen på vores V4 tips?

Vi har sat en pris på 99 kroner for vores V4 tips. Vi lægger en del tid og arbejde i vores V4 tips, vi kender helhestenes form og tidligere præsentationer. Derfor er vores V4 tips også bedre end mange af de gratis travtips du kan finde rundt omkring. Har du købt tips til V75 eller tips til V86, som normalt indeholder en V4 omgang også, er der naturligvis V4 tips inkluderet her. 

Lunch V4 i Danmark

Som noget ganske nyt, er de begyndt at køre lunchløb i Danmark. Det vil sige, at der køres travløb omrkign frokosttid. Det er noget, de længe har gjort i Sverige, men man er begyndt ”at låne lidt ud” til de danske baner. 

Fra en dansk spillers synspunkt er dette godt. Dels fordi det skaber lidt adspredelse i afviklingen af travløbene, så det ikke kun er søndag eftermiddag eller en hverdagsaften. Men i højere grad, fordi svenskerne spiller med (de elsker frokostløbene og de dertilhørende V4 spil) og det gør, at der komemr nogle rigtig fine V4 puljer – og gevinster på højkant. Har du som dansker måske lidt bedre kendskab til en af de startende heste end vores svenske naboer, så kan det være muligt at lave en rigtig fin skilling på V4-spillet.

Andre populære spilformer

V75 tips

Tips til Dagens Dubbel

V86 tips