Kommende tips

Navn på løb
Klampenbort Galopbane
15. februar 2023
Læs mere her

Her kan du læse en masse om løbet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque. Nunc posuere purus rhoncus pulvinar aliquam. Ut aliquet tristique nisl vitae volutpat. Nulla aliquet porttitor venenatis.


Dagens Dubbel Tips

Dagens Dubbel er et af vores favorit spilformer. Samenholdt med sværdhedsgraden er der ofte ganske gode odds at hente. Specielt hvis – som vi her på travekspertens.dk – sætter sig ind i løbene.
Vi har gjort arbejdet for dig. Med udgangspunkt i dybdegående analyser af Dagens Dubbel løbene samt vores mangeårige erfaring, har vi fuldstændig greb om løbsafviklingen. Få et forspring blandt de andre spillere i dag og få adgang til vores travtips til Dagens Dubbel.

Dagens Dubbel i dag – hvordan kan vores tips se ud?

Hvor vi med andre spilformer har nogle ”retningslinjer” at gå efter ift. opbygning af system – eksempelvis at der skal være 1 eller 2 blanke – så varierer det en smule mere på vores tips til Dagens Dubbel i dag. Hvordan vores Dagens Dubbel kuponner ser ud, afhænger naturligvis meget af de to pågældende løb som indkapsler Dagens Dubbel.

På Dagens Dubbel især vurdere vi oddsne mod vinderchancerne. Det er lidt nemmere på Dagens Dubbel end det er på v-spilformerne. Når vi spiller Dagens Dubbel kan vi sagtens gå uden om den eller de heste, vi tror på har størst vinderchance, hvis vi vurderer at oddsne bliver for lave. Eksempelkvis mener vi ofte, at oddset bliver lige lovlig lavt på kombination med de to favoritter. Det afhænger naturligvis af, hvor tætte løbene er. Er det to tætte løb, som gælder, kan oddsne, selvom det nogle af favoritterne være ganske gode.

Ofte når vi spiller vores Dagens Dubbel, så spilelr vi med flere indsatser. Det er således sjældent, at vores kupon vil se således ud:

DD-1: A

DD-2: A

Indskud: 1.000 kroner.

Vi kan godt være at gøre det, hvis vi mener at vinderchancen er høj sammenlignet med oddset. Men i udgangspunktet forsøger vi gardere, men differentiere indsatserne alt efter sandsynligheden for gevinst. Eksempler på det er, at vores Dagens Dubbel kan se såldes ud:

Kupon 1

DD-1: A

DD-2: BB

Indskud: 200 kroner pr. kombination = 400 kroner samlet

Kupon 2

DD-1: A

DD-2: cc

Indskud: 100 kroner pr. kombination = 200 kroner samlet

Kupon 3

DD-1: BB

DD-2: A

Indskud: 200 kroner pr. kombination = 400 kroner samlet

Samlet indskud vil da være 400 kr. + 200kr. + 400 kr. og vores samlede Dagens Dubbel se således ud:

DD-1: 3 heste (A+BB)

DD-2: 5 heste (BB+CC+A)

Nogle vil naturligvis indvende, at vi I vores spil her mangler kombinationen A-A, som teoretisk set må have den største chance for at vinde. Og det er også helt korrekt, men som skrevet, så baserer vi vores indsatser på spilværdien. A-A kombinationen vil i dette eksempel have for lavt et odds ift. den vurderede vinderchance.  

Igen pointerer vi, at ovenstående blot er eksempler. Indsatsen behøver heller ikke nødvendigvis være de 1.000 kroner, som eksemplet foreskriver. Sommetider baserer vi også blot vores Dagens Dubbel rene fiduser med heste til over 15 gange pengene. Så kunne vores Dagen Dubbel eksempelvis se såldes ud:

DD-1: 3 heste til 15-30 gange

DD-2: 1 af favoritterne

Indskuddet her ville være noget i retning af 50 kroner per kombination, men med mulighed for ramme odds til over 50 gange pengene. 

Hvad koster vores Dagens Dubbel analyser?

Gode analyser tager tid. Også når det kommer til Dagens Dubbel. Ganske vidst er der kun tale om 2 løb, men her bruger vi ekstra tid på at ”finde de rette kombinationer”. Det vil sige, at vi vurdere vinderchancerne nøje op mod tilgængelige odds. Vores Dagen Dubbel succeser afhænger meget af at få vægtet indsatserne korrekt og eventuelt fravælge kombinationer, hvor vi mener oddset er for lavt. 

Vi har sat en pris på 99 kroner, som vi mener er fair ift. den tid, vi lægger i det samt den kvalitet, der på baggrund af det, er i vores travtips til Dagens Dubbel.

Hvorfor elsker vi Dagens Dubbel?

Lad os være bundærlige; vi synes Dagens Dubbel er et herligt spil. Ganske vidst er det ikke særlig sandsynligt at vinde helt store gevinster, som eksempelvis kan i V75 og V86, men Dagens Dubbel er på en måde ”det stabile holdepunkt”. Vi mener nemlig, at Dagens Dubbel giver stabile gevinster sammenlignet med sværhedsgraden.

Grunden til det er, at vi mener, det ofte er muligt at hente rigtige gode odds på Dagens Dubbel. Desuden er det muligt i stor grad ”at gardere løbene” på en måde, således gevinstchancerne er høje, sammenlignet med indskud og odds. 

Dagens Dubbel er som bekendt bygget op omkring to løb. Ofte er det de sidste to løb inden for de store v-spil. I princippet er Dagens Dubbel ikke anderledes end at spille to heste på en såkaldt raket, det vil sige, hvor du kombinere vinderoddset i to eller flere løb. Den helt store forskel er dog, at der kun skal afelveres penge til ATG/Dantoto 1 gang, i stedet for flere gange gennem vinderspillet. 

Så spilles der for eksempelvis 1 million i Dagens Dubbel, betales der kun 25% til ATG. Spiller du de samme heste i de samme to løb, skal du betale 2 x 15 % til ATG. Så på Dagens Dubbel er er der således flere penge i puljen, som dermed gør oddsne bedre. 

Til eksempel:

Du har to gode vinder i de to løb, som indrammer Dagens Dubbel. I vinderspillet står dine to heste til henholdsvis 2,5 og 3,0 gange pengene igen. Spiller du disse to heste på en raket, vil du således få 7,5 gange pengene igen. På Dagens Dubbel derimod vil oddset ofte være højere, et bud kan være omkring 8,5-9 gange pengene igen. 

Det skal siges, at dette kun er rent teoretisk og at det ofte er sådan, men ikke gør sig gældende i alle tilfælde. Der sker naturligvis kontinuerligt, at Dagens Dubbel giver mindre end på vinderspillet. Men i udgangspunktet mener vi, at det muligt at finde odds, der overstiger værdien i hestenes vinderchance. 

Andre populære spilformer

V75 tips

V4 Tips

V86 tips